Pulykahúsos-paradicsomos, mozzarellás lasagne

Elkészítés módja
1. A pulykamellfilét vékony szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk, majd sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, a mustárral fűszerezzük. Ezután serpenyőben felforrósított olajon megsütjük mind a két oldalukat, és félretesszük.
2. A megmosott paradicsomokat késsel fél centi vastagra szeleteljük, a mozzarella sajtot pedig vékony karikákra. Egy tepsit vagy hőálló edényt kiolajozunk, majd a friss lasagne tésztát, a sült pulykamellszeleteket, a paradicsomszeleteket, a mozzarella sajtot egymás után folyamatosan belerétegezzük, és a rétegközöket sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel, bazsalikommal megszórjuk.
3. Fontos, hogy a lasagne tetejére mozzarella sajt kerüljön, és ezután 180 fokos sütőben 35-40 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, 10 percet pihentetjük, majd kockákra vágva tálaljuk, és friss zöldfűszerekkel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.