Pórés kukoricasaláta

Pórés kukoricasaláta recept
Hozzávalók
•  40 dkg fagyasztott morzsolt kukorica (lehet konzerv is)
•  1 kisebb szál póréhagyma
•  2 szép alma
•  2 evőkanál majonéz
•  2 dl kefir
•  fél mokkáskanál só
•  1-1 kiskanál méz és citromlé
•  fél csokor petrezselyem

Elkészítés módja

1. A kukoricát szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. A pórét megtisztítjuk és vékony karikákra, az almát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk.

2. A majonézt a kefirrel összekeverjük, megsózzuk, a mézzel meg a citromlével ízesítjük, a fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük, végül az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.

A leírásban szereplő Pórés kukoricasaláta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (saláták, kukoricasaláta) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.