Paradicsomos húsgombóc

Elkészítés módja
1. A vöröshagymát, fokhagymát lereszeltem, majd a húsgombóc többi hozzávalóival jól összegyúrtam.
2. A masszából kisebb gombócokat formáztam, amit felhevített étolajban, fedő alatt kisütöttem, és sütés végén papírtörlőre szedtem.
3. Az olívaolajt kissé felhevítettem, rászórtam a lisztet, a hagymákat és zsemleszínűre pirítottam.
4. Rászórtam a pirospaprikát, felöntöttem 1 dl vízzel és simára kikevertem.
5. Ezek után hozzáadtam a paradicsomlevet és a fűszerek.
6. Jól összeforraltam, majd a húsgombócokat beleraktam és fedő alatt, kb. 10-15 percig főztem őket.
7. A spagettit sós vízben kifőztem, hideg vízzel leöblítettem.
8. Tálaláskor a paradicsomos húsgombócokat a főtt spagetti mellé ültettem, paradicsomszósszal nyakon öntöttem és reszelt sajttal megszórtam.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.