Paradicsomos csirkeragu
Elkészítés módja
1. A hagymát, a sárgarépát és a zellert, valamint a fokhagymát megtisztítom és a hagymákat összezúzom.
2. A zöldségféléket pedig apró kockákra vágom.
3. A zöldségeket olajon megpirítom, majd a csirkehúst hozzáadom és hirtelen megsütöm.
4. Majorannával meghintem és a vörösborral és a húsleves alappal felöntöm, végül az egészet összeforralom.
5. Hozzáadom a lehéjazott paradicsomot és paradicsompürét, egy kis sót, kevés cukrot, majd 30 percig főzöm az egészet.
6. Burgonyával, vagy kifőtt tésztával tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.