Omlett, sonkás-gombás raguval

Elkészítés módja
1. Először a ragut készítjük el: a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi alapanyagot hozzáadjuk és készre sütjük.
2. Az omletthez a tojássárgákat a tejjel, sóval és a liszttel felverjük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és a tojásos masszába könnyedén beleforgatjuk.
3. Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét beleöntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.
4. Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
Melegen fogyasztjuk.Omlett, sonkás-gombás raguval recepthez fűződő történet, jótanács
Kiváló vacsora, de váratlan vendég kínálására is alkalmas.
Logikus! A feléből lesz egy adag, a másik feléből a másik, ezért két személyes! :)
Kedves Manócska!
Kettő db hatalmas nagy omlett lesz belőle,azért írtam,hogy ketté vagyis megfelezzük a masszát.
Nagy teflon serpenyőben sütöttem.
Süthetsz 4 kisebbet is belőle.
Köszönöm a hozzászólásod.Edit.
Editke azt írtad, hogy a tojás felét beleöntjük, és a másik felével mi lesz? Attól függetlenül nagyon guszta, és szeretjük.