Olívás pulykaragu parajos, ricottás kukoricagaluskával

Elkészítés módja
1. A megmosott leszárogatott pulykamedalionokat csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A megtisztított paprikát csíkokra, a cukkinit és a sárgarépát fél karikára, a gombát cikkekre valamint a pórét szeletekre vágjuk.
2. A kukoricadarát, az olívaolajat, a tojást és a ricottát összekeverjük, a parajt sózzuk, borsozzuk és 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. Egy óra elteltével a masszából 2 evőkanál segítségével galuskákat szaggatunk és sós forrásban lévő vízben kifőzzük. A főzési idő kb. 20 perc.
3. Eközben a zöldségeket forró olívaolajon hirtelen megsütjük, sózzuk, borsozzuk, a sütés végén friss kakukkfüvet és bazsalikomot adunk hozzá.
4. Egy másik felforrósított serpenyőben olívaolajon a pulyka csíkokat is kisütjük, sütés végén friss petrezselymet adunk hozzá. Tálaláskor a sült pulykacsíkokat a kifőtt daragaluskával és sült zöldségekkel kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.