Olajbogyósaláta

Elkészítés módja
1. A sárgarépát keresztben négybe vágjuk, majd fölszeleteljük. A főtt tojásokat csíkokra metéljük. Legegyszerűbb, ha tojásszeletelővel először karikákra vágjuk, majd elfordítva ismét szeleteljük, így lesznek csinos kis csíkok belőle.
2. A jól megmosott kígyóuborkát 3-4 milliméter vastagon meghámozzuk. A salátába a színe miatt csak ez a héjas része kell, ezt fölszeleteljük, a közepét más étel készítéséhez eltesszük.
3. A kukoricát szobahőmérsékleten fölengedjük, lecsöpögtetjük. A kétféle olajbogyót karikákra vágjuk, az előkészített hozzávalókkal tálba szórjuk, a finomra vágott petrezselyemmel, az olajjal és a citromlével összekeverjük, egy kicsit megsózzuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.