Nutellával töltött amerikai palacsinta

Elkészítés módja
1. A nutellát kanalanként egy szilikonos sütőpapírra rakjuk, egy kicsit ellapítjuk és a fagyasztóba tesszük, csak felhasználás előtt vesszük ki. A tojást a cukrokkal kikeverjük, majd a liszttel elkeverjük a sót és sütőport.
2. A cukros habos tojáshoz hozzáadjuk a tejet, majd a száraz anyagok elegyét és jól összedolgozzuk. Fél órát pihentetjük. A hagyományos palacsintatésztánál vastagabb az állaga.
3. Teflon serpenyőben vajat hevítünk, rámerünk egy közepes merítőkanálnyi tésztát. Rátesszük a nutellaszeletet és egy kisebb adag tésztamasszával befedjük. Amikor jó színe van a palacsinta aljának, akkor átfordítjuk. Sütés után papírtörlőre szedjük. (7 db nagyobb palacsintát sütöttem ki. Lehet kisebbet is sütni, akkor több nutellát tegyünk a fagyasztóba.)
4. Porcukorral meghintve, gyümölccsel díszítve, vagy anélkül tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.