Mokkafánk

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, egy órát pihentetjük, majd lisztezett gyúrótáblán 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. (3 nagy tepsivel sül ki) A krémhez a feketekávét felfőzzük a liszttel, majd kihűtjük.
2. Kikeverjük a margarint a porcukorral és a kettőt összekeverjük.
3. A krémmel megtöltünk 1-1 kihűlt tésztakorongot, majd a mázzal bevonjuk.
4. A mázhoz a forró kávét ráöntjük a porcukorra, hozzáadjuk az étolajat és addig keverjük, amíg a cukor el nem olvad,vagyis szép, fényes mázat nem kapunk.
5. Keverés közben pár másodpercre betesszük a mikróba, majd újra keverjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.