Mirinda szelet

Elkészítés módja
1. Egy tepsit előkészítünk és zsírpapírral béleljük.
2. A tészta hozzávalóiból vajas piskótát sütünk.
3. Elkészítjük a krémet a hozzávalókból: előbb a margarint a cukorral habosítjuk, majd a túrót és a citromhéjat hozzádolgozzuk.
4. A mázhoz az üdítőhöz keverjük habverővel pudingport és a cukrot és sűrűre főzzük.
5. Kicsit lehűtjük.
6. A kakaós lapot megkenjük a túrós töltelékkel és ráöntjük a pudingos krémet.
7. Hűtőbe tesszük dermedésig, azután négyszögletes szeletekre vágva kínáljuk.
Mirinda szelet recepthez fűződő történet, jótanács
Igyekszem mindig a lehető legszebben elkészíteni, de a fotóm az nem sikerül olyan jól. Az íze viszont igen finom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.