Minestrone
Elkészítés módja
1. A bacont éles késsel kisebb kockákra daraboljuk, forró olívaolajon kisütjük a zsírját, majd rászórjuk a vékony félkarikákra szeletelt hagymát, a vékony metéltre vágott sárgarépát, fehérrépát, zeller gumót és összepirítjuk.
2. Ezután felöntjük 1,2 liter vízzel, ha felforrt, közepes tűzön 5 percet főzzük, beleszórjuk a kisebb kockákra vágott paradicsomot, a 3-4 centis darabokra tördelt spagettit, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított zeller zölddel ízesítjük és közepes tűzön, készre főzzük. Forrón tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.