Mézes-mustáros tarja burgonyapürével

Elkészítés módja
1. A páchoz valókat összekeverjük.
2. A hússzeleteket nem klopfoljuk, csak enyhén sózzuk, borsozzuk, majd a páccal bekenjük és egymásra helyezzük.
3. Egy éjszakára a hűtőben tesszük.
4. Másnap egy tepsit étolajjal kikenünk és a hússzeleteket belehelyezzük, végül a hátramaradt páclét ráöntjük.
5. Alufóliával befedjük és 220 fokra előmelegített sütőben, kb. 1 óra 15 percig sütjük.
6. Sütés közben a kisült levével megöntözzük és félidőben megfordítjuk.
7. A végén az alufóliát levéve még 10 percig sütjük.
8. Burgonyapürével körítve, melyet a hús kisült szaftjával megöntözünk tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.