Mexikói csirkemell

Mexikói csirkemell recept
Hozzávalók
•  2 egész csirkemellfilé
•  4 evőkanál mexikói gyorspác
•  1 dl étolaj
•  1 doboz vörösbab konzerv
•  1 doboz kukorica konzerv
•  ½-½ cső piros és zöld színű kaliforniai paprika
• 
•  őrölt fekete bors
•  fél mokkáskanál chilipaprika

Elkészítés módja

1. A csirkemellet 2 centis csíkokra vágjuk, a gyorspáccal alaposan összeforgatjuk, az olajat ráöntjük, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük.

2. Az idő leteltével egy teflonserpenyőt felforrósítunk, a húst belerakjuk és kevergetve 2-3 perc alatt készre sütjük. A vékony csíkokra vágott paprikát hozzáadjuk, kissé átforrósítjuk, majd a levétől lecsöpögtetett babot és a kukoricát is beletesszük. (Aki szereti, tehet hozzá vékony karikákra vágott póréhagymát is.) Megsózzuk, megborsozzuk és a chilipaprikával fűszerezzük.

3. Tálaláskor készen kapható tortillát kínálunk mellé.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.