Mexikói csirkemell
Elkészítés módja
1. A csirkemellet 2 centis csíkokra vágjuk, a gyorspáccal alaposan összeforgatjuk, az olajat ráöntjük, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük.
2. Az idő leteltével egy teflonserpenyőt felforrósítunk, a húst belerakjuk és kevergetve 2-3 perc alatt készre sütjük. A vékony csíkokra vágott paprikát hozzáadjuk, kissé átforrósítjuk, majd a levétől lecsöpögtetett babot és a kukoricát is beletesszük. (Aki szereti, tehet hozzá vékony karikákra vágott póréhagymát is.) Megsózzuk, megborsozzuk és a chilipaprikával fűszerezzük.
3. Tálaláskor készen kapható tortillát kínálunk mellé.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.