Meggyes, tejfölös piskóta

Elkészítés módja
1. A tojást, a cukorral és a vajjal habosra keverjük.
2. Ezután hozzákeverjük a tejfölt, majd a sütőporral elkevert lisztet.
3. Egy 24×39 cm-es, szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, elsimítjuk és a lecsepegtetett meggyel megszórjuk.
4. 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
5. Sütés közben a tepsi tetejét betakarjuk alufóliával, hogy meg ne égjen.
6. Amikor a megsült sütemény kihűlt, enyhén megszórjuk porcukorral és felszeleteljük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.