Szüreti tekercs
Elkészítés módja
1. A töltelékhez a pudingot a tasakon található leírás szerint megfőzzük, majd kihűtjük.
2. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd kanalanként a pudingot is beleforgatjuk.
3. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, a szemeket félbevágjuk, magjukat kiemeljük, majd a krémbe keverjük.
4. A tésztalapot a krémmel megkenjük, úgy hogy egy keveset félre teszünk belőle.
5. Feltekerjük, majd a maradék krémmel a külső részét is bekenjük. Hűtőszekrényben megdermesztjük, majd forró vízbe mártott késsel fölszeleteljük.
6. Tetejét szőlő szemekkel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.