Meggyes, piskótás linzer

Meggyes, piskótás linzer recept

Elkészítés módja

1. A linzer alapot összegyúrjuk.

2. Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsibe helyezzük és megszórjuk morzsával.

3. A lecsepegtetett meggyet megszórjuk fahéjjal és a tésztára szórjuk.

4. A sütőt 180 fokra előmelegítjük és a tésztát 15 percig elősütjük.

5. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és a meggyen szépen eloszlatjuk. Ezek után további 12 percet sütjük még.

6. Ha kihűlt, felszeleteljük.

Jó étvágyat hozzá!

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.