Meggyes, piskótás linzer
Elkészítés módja
1. A linzer alapot összegyúrjuk.
2. Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsibe helyezzük és megszórjuk morzsával.
3. A lecsepegtetett meggyet megszórjuk fahéjjal és a tésztára szórjuk.
4. A sütőt 180 fokra előmelegítjük és a tésztát 15 percig elősütjük.
5. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet és a meggyen szépen eloszlatjuk. Ezek után további 12 percet sütjük még.
6. Ha kihűlt, felszeleteljük.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.