Medvehagymás zellerkrémleves

Elkészítés módja
1. A zellergumót meghámozzuk és a szárzellerrel együtt megmossuk, kockákra vagy vékony szeletekre vágjuk.
2. A vöröshagymát megtisztítjuk és a medvehagymával együtt apróra vágjuk.
3. A vajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát, rátesszük a zellert és a medvehagymát.
4. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt, vagy ha van, alaplevet adunk hozzá és fedő alatt puhára pároljuk.
5. Az egészet összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk.
6. Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.