Málnás krémes

Elkészítés módja
1. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat, végül a sütőporral elvegyített lisztet.
2. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 170 fokon világosra sütjük.
3. A krémhez a pudingport elkeverjük a cukorral, a tejjel csomómentesre keverjük és a szokásos módon sűrű krémmé főzzük, azután kihűtjük. Eközben a tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, majd a málnával együtt a kihűlt pudingba forgatjuk.
4. A krémet a tésztára simítjuk és a habbá vert tejszínnel ízlés szerint díszítjük.
Köszönöm szépen. :)
Nagyon szép :))
Köszönöm Zsuzsa!
Nagyon guszta!Gratulálok!