Majonézes tojáskrém

Elkészítés módja
1. A tojásokat 8 perc alatt forró, lobogó vízben megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk.
2. A tejfölt a majonézzel, mustárral, borssal, sóval elkeverjük.
3. A hagymát belereszeljük és azzal is elkeverjük.
4. A tojásokat aprítógéppel, vagy tojásszeletelővel felaprítjuk.
5. Az öntettel kézi mixer segítségével krémes állagúvá kikeverjük.
6. Friss kenyérre kenve jó kis vacsora vagy reggeli.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.