Tojásos galuska bacon chipsszel, színes paprika mozaikkal

Elkészítés módja
1. A szeletelt bacont felcsíkozzuk, majd a zsírját kisütjük és leszűrjük. A galuskát sós, forrásban lévő vízben átmelegítjük, majd leszűrjük. (Hagyományos módon is készíthetjük)
2. Egy serpenyőben kevés olajt hevítünk és ráöntjük a nokedlit. Hozzáadjuk a tejszínnel, sóval, borssal elkevert tojásokat és addig keverjük, amíg a tojás meg nem szilárdul.
3. A tojásos nokedlit tányérra halmozzuk, majd színes paprika mozaikkal és bacon chipsszel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.