Tejszínes, három sajtos omlett

Elkészítés módja
1. A tojásokat egyesével keverőtálba ütjük, habverővel simára keverjük, és hozzáadjuk a tejszínt. Ezután sóval, borssal ízesítjük, majd egy közepes méretű serpenyőt felforrósítunk, kevés vajat teszünk bele, és külön-külön négy egyforma omlettet sütünk a tojásos masszából.
2. Ha elkészültek, tányérokra tesszük, megszórjuk vegyesen a lereszelt háromféle sajttal, majd négy részre hajtjuk, végül a tetejüket is megszórjuk reszelt sajttal.
3. Vékony csíkokra metélt pritamin paprikával, friss petrezselyemmel díszítjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.