Zöldséges-majonézes omlett

Elkészítés módja
1. A piros kápia paprikát kis kockákra daraboljuk, a csiperkét vékony cikkekre vágjuk, és a forró olajom megpirítjuk. Mielőtt lehúzzuk a tűzről sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük.
2. Ezután a tojásokat keverőtálba ütjük, majd habosra keverjük a majonézzel, beleszórjuk a kihűlt pirított zöldségeket, és teflonos serpenyőben, forró olajon 4 db zöldséges-majonézes omlettet sütünk.
3. Ha elkészültek, forrón tálaljuk és friss pékárut kínálunk mellé.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.