Medvehagymás rántotta bagetten
Elkészítés módja
1. A medvehagyma szárát levágjuk, majd a leveleket megmossuk, leszárogatjuk, és csíkokra vágjuk, akár a sonkát.
2. A sonkát az olajon kissé megpirítjuk, majd a medvehagymát rádobjuk, 1-2 percig együtt sütjük.
A tojásokat a tejjel kissé felverjük, csipetnyit megsózzuk, majd a sonkás medvehagymára öntjük, és rántottát sütünk belőle.3. Közben a bagettet karikákra vágjuk, megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a medvehagymás, sonkás rántottát. Azonnal tálaljuk, mert csak frissen finom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.