Magyaros tojásrántotta

Elkészítés módja
1. A szalonnát kis kockákra vágjuk, az olajon kevergetve kiolvasztjuk, majd rádobjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát is. Kevergetve 3-4 perc alatt üvegesre sütjük.
2. A kicsumázott paprikát és a paradicsomot 1 centis kockákra vágjuk, a kolbászt fölszeleteljük. Együtt a hagymás alaphoz adjuk, 3-4 percig pirítjuk.
3. A tojásokat egy tálba ütjük, kissé megsózzuk, fölverjük. Ezt is a serpenyőbe öntjük, és kevergetve kocsonyásodásig sütjük. Csipetnyi pirospaprikával behintve tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.