Majonézes pulykasaláta

Elkészítés módja
1. A főtt pulykamellet rostjaira merőlegesen fölszeleteljük, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, ahogyan a lecsöpögtetett ananászt, a megmosott, leveleire szedett salátát, a marinált paprikát, a főtt tojást, a burgonyát és az almát is. A diót durvára aprítjuk.
2. A majonézt a citromlével meg a porcukorral ízesítjük. Ha túl sűrűnek találnánk, egy kevés ananászlével (a konzerv leve) hígíthatjuk, majd az előzőeket belekeverjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.