Majonézes, párizsis burgonyasaláta

Elkészítés módja
1. A burgonyát héjában megfőzzük, hűlni hagyjuk, és fél-karikákra vágjuk.
2. A retket megtisztítjuk és a párizsival együtt csíkokra metéljük.
3. A majonézt a tejföllel simára keverjük, a mustárral ízesítjük, megborsozzuk, végül az előkészített hozzávalókat és a puha, lecsöpögtetett, hideg borsót is hozzáadjuk. Letakarva hűtőszekrényben érleljük 2-3 órán át.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.