Kukoricaleves

Elkészítés módja
1. Kevés olajon üvegesre sütjük a hagymát, majd megpirítjuk az előzőleg csíkokra vagy kockákra vágott csirkemellel együtt.
2. Ha kész, megszórjuk a liszttel, jól elkeverjük és felöntjük az alap lével, majd hozzáadjuk a tejet is.
3. Fűszerezzük! Ha kissé forrni kezd, hozzáadjuk a 3 konzerv kukoricát is, majd végezetül a tejszínt. Még egyet rottyantunk rajta és kész is a leves!
4. Friss petrezselyem zöldjével és esetleg chili-pehellyel tálaljuk akár forrón, de hidegen is nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!Kukoricaleves recepthez fűződő történet, jótanács
Ízlés szerint zöldséget is lehet hozzá adni (pl. répát, borsót)!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.