Körtés-szőlős táska

Elkészítés módja
1. A tésztát szobahőmérsékleten fölengedjük, lisztezett nyújtódeszkára fektetjük, 20x20 centis lappá nyújtjuk, majd 4 egyforma szögletes lapot vágunk belőle.
2. A körtét megtisztítjuk, magházát kivágjuk, húsát kis kockákra vágjuk. A cukrot a fölolvasztott vajon kissé megkaramellizáljuk, a körtét rádobjuk, 2-3 percig pároljuk. A tűzről lehúzva kihűtjük.
3. A karamellizált körtét a tésztalapok közepére halmozzuk, és szőlőszemeket nyomkodunk a töltelékbe, erre kerül a vékony szeletekre vágott camembert sajt. Ezután a tészta széleit a töltelék körül a fölvert tojással megkenjük, majd a tésztát a töltelékre hajtjuk. Széleit egy kissé össze is nyomkodjuk, hogy sütéskor ne nyíljanak szét. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük, majd előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Feltöltéskor kimaradt a receptből, elnézést, már pótoltuk.
Hol van ebben a szőlő? A címet kivéve?