Kókuszos, kávés, diós muffin

Elkészítés módja
1. A lisztet a kókuszreszelékkel, a sütőporral, a sóval és a durvára vágott dióval összeforgatjuk. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, ez elektromos habverővel 3 perc. Először a puha (szobahőmérsékletű) vajat (margarint), majd a szintén szobahőmérsékletű kávét és tejet adjuk hozzá. A kókuszos, diós liszttel összedolgozzuk.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük. A kókuszos, diós masszával a háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk, hogy teljesen kihűljenek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.