Kókuszkrémes tekercs

Elkészítés módja
1. A tojásokat a cukorral, 7-8 perc alatt elektromos keverővel jó habosra kikeverjük.
2. Ezek után apránként hozzákeverjük a vizet és a sütőporral elkevert lisztet. 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tészta 3/4 részét beletesszük és 180 fokra melegített sütőben félkészre sütjük.
3. Vagyis addig, míg a piskóta szépen megnő, ekkor kivesszük a süteményt és a kakaóporral elkevert 1/4 részt rácsepegtetjük.
4. Ezek után visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.
5. A sütink így hullámos tetejű lesz.
6. Nedves konyharuhában, még melegen feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
7. A tejszínes pudingport a liszttel, tejjel, cukrokkal csomómentesre kikeverjük, majd felfőzzük.
8. Tűzről levéve hozzákeverjük a kókuszreszeléket is.
9. Kihűtjük, a margarinnal összekeverjük és utána jól felhabosítjuk.
10. A tekercset megtöltjük a krémmel.
11. Egy lábasba tesszük a margarint, a porcukorral felolvasztjuk és hozzákeverjük a kakaóport. 1-2 percet főzzük és melegen bevonjuk vele a tekercset.
12. Kókuszreszelékkel megszórjuk.
Köszönöm szépen.
1 órán belül elkészül és nagyon finom.
Nekem most annyira jól jönne ebből egy-két szelet, de tényleg.