Kókuszkrémes, kakaós sütemény

Elkészítés módja
1. A tejet, a cukrot, a pudingport csomómentesre kikeverjük, majd felfőzzük és utána kihűtjük.
2. A zselatint langyos vízben beáztatjuk, a tejszínt kemény habbá verjük.
3. A kihűlt pudingos krémhez hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
4. Ezek után apránként hozzáadagoljuk a tejszínt és a kihűlt zselatint.
5. Habosra kikeverjük és hűtőbe tesszük addig, amíg a kakaós lap elkészül.
6. A tojásokat a cukorral, 10 perc alatt habosra keverjük.
7. A lisztet, a kakaóport, a pudingport és a sütőport összekeverjük, majd hozzáadjuk az étolajat és fokozatosan a szárazanyagok keverékét hozzákeverjük.
8. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a masszát beleöntjük és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 10-12 perc alatt.
9. Vékony és puha lapot fogunk kapni.
10. Ezt az egy lapot 3 részre vágjuk.
11. A lapokat lekenjük lekvárral, majd egymás után a krémmel megtöltjük, majd a tetejére is lekenjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.