Kelesztés nélküli kakaós csiga
Elkészítés módja
1. A túrót, a porcukrot, a csipet sót, keverőgépbe tettem. Jól kikevertem.
2. Hozzáadtam lassan az étolajat, majd hozzáöntöttem a sütőporos lisztet, ezzel is jól kikevertem, majd kivettem a gépből és kézzel még jól átgyúrtam.
3. Lisztes deszkán nem egészen 1 centi vastagra kinyújtottam, a tetejét olajjal lekentem, ráhintettem a cukros kakaóport és a tésztát feltekertem.
4. Kb. ujjnyi vastag csigákat vágtam belőle. (Nekem 24 darab lett belőle) Sütőpapiros sütőlapra tettem és a csigáknak az oldalát tojással lekentem.
5. 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütöttem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.