Kaszinótojás
Elkészítés módja
1. A tojásokat keményre főzzük, kihűlés után hosszában kettévágjuk és kivesszük a sárgájukat.
2. Villával jól összetörjük és sóval, borssal, mustárral és citromlével, no meg a vajjal sima krémmé keverjük.
3. Végül 1 evőkanál majonézzel dúsítjuk.
4. Habzsákba szedjük a krémet, amibe csillagcsövet tettünk és megtöltjük a fehérjéket.
5. Összeillesztjük a tojásokat és franciasaláta alapra helyezzük őket.
6. Majonézzel bevonjuk a tojásokat vékonyan és krémet nyomunk a közepére kisebb csőből.
7. Petrezselyemmel és paradicsommal díszítjük.
8. Hűtőbe tesszük letakarva 2-3 órára.
Kaszinótojás recepthez fűződő történet, jótanács
A franciasaláta receptet megtaláljátok a receptjeimnél. Én nem fűszerezem mással, csak a hagyományos módon készítem, ilyen egyszerű.
Fantasztikusan néz ki:)
Gratulálok Zsuzsa látom ,hogy nálatok is megy a kaszinó tojás.
Mi is nagyon szeretjük ,sokat készítek ,csak a nyári időszakban leállok a készítésével , a meleg miatt .Nagyon jól néz ki szépen díszítetted Gratulálok
Örülök,de én nem kinlódok vele,mert Ausztriából kapom a majonézt,és azt használom fel,az is házikészítésű.
Én is így készítem.
Van amikor saját készítésű majonézt használok,amikor van időm rá.