Karalábésaláta petrezselymes joghurtmártással

Elkészítés módja
1. Először a mártást készítjük el. A petrezselymet a joghurttal simára turmixoljuk, citromlével, sóval, borssal ízesítjük, végül az olajat belekeverjük.
2. A karalábét és a sárgarépát meghámozzuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Az almát héjastul félbevágjuk, magházát kimetsszük, a gyümölcsöt pedig egészen vékonyra szeleteljük. A karalábét, az almát és a sárgarépát a mártásba forgatjuk, majd hűtőszekrényben 1-2 órán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Mogyoróval megszórva, petrezselyemlevelekkel díszítve kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.