Karácsonyi göngyölt karaj szezámmagos bundában
Elkészítés módja
1. A póréhagymát, a paprikás szalámit és a kaliforniai paprikát vékony csíkokra vágjuk.
2. A hússzeleteket megsózzuk és kiklopfoljuk.
3. A csíkokra vágott hozzávalókat a sajttal együtt összedolgozzuk. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, felgöngyöljük, majd a szokásos módon bepanírozzuk.
4. Panírozás előtt a szezámmagot összekeverjük a zsemlemorzsával.
5. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Köretnek borsós, gombás rizst készítettem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.