Káposztával töltött paprika télire

Elkészítés módja
1. A felöntőléhez valókat összekevertem és édesebbre állítottam be.
2. A paprikát megmostam, végét levágtam és a magházát kiszedtem.
3. A káposztákat legyalultam és a hagymát hozzáaprítottam.
4. Két evőkanál sóval megszórtam és hagytam állni fél órán át, majd ezután kifacsartam és a paprikákat megtöltöttem vele.
5. Az üvegek aljára egy sor káposztát tettem, erre jött egy sor töltött paprika, majd megint egy sor káposzta és ezt addig folytattam, míg el nem fogytak a hozzávalók.
6. A tetejére raktam a fűszerekből, felöntöttem a lével, végül lezártam az üvegek tetejét. (Reggel ellenőriztem mennyi lé van az üvegekben, és amelyik nem volt tele, pótoltam.
Káposztával töltött paprika télire recepthez fűződő történet, jótanács
A felöntőlevet mindenki saját ízlése szerint állítsa be, mennyire legyen savanyú, vagy éppen édes. Mi édeskésebben szeretjük a savanyúságokat.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.