Juhtúróval töltött cseresznyepaprika

Elkészítés módja
1. A paprikákat megmostam, majd levágtam a szárukat és kiskanállal kiszedtem a magjukat (anélkül is eléggé csípnek).
2. Apróra vágtam a petrezselyemzöldet és a metélőhagymát, majd belekevertem a juhtúróba.
3. Fogtam egy kiskanalat és szépen belekanalaztam a túrót a paprikákba.
4. Az előre jó alaposan megmosott üvegbe tettem a kész töltött paprikákat, majd leöntöttem olívaolaj és napraforgóolaj keverékével.
Juhtúróval töltött cseresznyepaprika recepthez fűződő történet, jótanács
Nem fért bele a két üvegbe 1 cseresznyepaprika és 1 almapaprika, amit ott helyben meg is ettünk, és megállapítottuk, hogy így is nagyon finom, de ha állni fog az olajban egy ideig, akkor még jobb lesz. Az olajat meg majd felhasználjuk valami finomsághoz, ha kifogy belőle a paprika.
Brutálfinom! Ehhez már nem is kell főétel, magában is megállja a helyét mondjuk egy kis sült szalonnával... Nyammm!!!
Aki szereti a juhtúrót, az szereti ezt is :).
Hmm, erről a savanyúságról még nem is hallottam. Érdekesen hangzik, biztos finom is :)