Hagymás rizs

Hagymás rizs recept
Hozzávalók
•  2-3 fej vöröshagyma
•  1 fej paradicsom
•  olaj
•  2 csésze rizs
• 

Elkészítés módja

1. A hagymát felkockázzuk, olajon barnára sütjük.

2. A sót vízbe rakjuk, négy csésze vizet ráöntünk, belerakjuk a felkockázott paradicsomot. Fedő alatt felforraljuk. Amikor a víz forr, mehet bele rizs.

3. Néha megkavarjuk, amíg a rizs meg nem puhul.

Hagymás rizs recepthez fűződő történet, jótanács

Az egyiptomi módra készített afrikai harcsához nagyon jól illik. A hagymának kimondottan barnának kell lennie, nem elég üvegesre pirítani. Teflonos edényben nem ég oda, állandó kevergetéssel nyugodtan elkészíthető.

A leírásban szereplő Hagymás rizs recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hagymás rizs recept - 2 hozzászólás

  1. nragnes
    nragnes #6868 2013. 07. 27. 07:46 Válasz

    Igen, nagyon finom, de fontos, hogy barnára kell sütni a hagymát (persze nem odaégetni), mert különben nem jön ki az íze és illata olyan jól.

  2. manócska
    manócska #6857 2013. 07. 26. 22:58 Válasz

    A hagymától biztos finom az íze. El is mentem.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hagymás rizs recept - 2 hozzászólás

  1. nragnes
    nragnes #6868 2013. 07. 27. 07:46 Válasz

    Igen, nagyon finom, de fontos, hogy barnára kell sütni a hagymát (persze nem odaégetni), mert különben nem jön ki az íze és illata olyan jól.

  2. manócska
    manócska #6857 2013. 07. 26. 22:58 Válasz

    A hagymától biztos finom az íze. El is mentem.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.