Gyümölcsös morzsa

Elkészítés módja
1. A barackot lecsöpögtetjük, az epret megmossuk, és félbevágjuk.
2. A cukorral, meg két evőkanál vízzel együtt, a gyümölcsöket egy serpenyőben 2-3 perc alatt kissé megfuttatjuk, a gyömbérrel fűszerezzük, majd kis tűzálló tálkákba osztjuk.
3. A morzsához a mogyorót durvára törjük, majd egy keverőtálba töltjük. A liszttel, a fahéjjal meg a vajjal addig morzsoljuk, amíg durva zsemlemorzsa állagú nem lesz.
4. A morzsát a gyümölcsök tetejére szórjuk és 200°C-os sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.