Gyümölcsös csirkenyárs
Elkészítés módja
1. A csirkemellfilét 2x2 centis kockákra daraboljuk, a megmosott epret félbevágjuk, a héjas kimagozott almát négy részre daraboljuk, felszeleteljük és az így előkészített alapanyagokat váltakozva, vízbe mártott bambusznyársakra húzzuk.
2. Sózzuk, borsozzuk, megkenjük az olajjal elkevert mustárral. Lefóliázva hűtőben 1-2 órát pácolódni hagyjuk, végül a forró grillrácson, (vagy kevés zsiradékon serpenyőben) minden oldalukat pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.