Gyros csirkehúsból, pitában

Elkészítés módja
1. A csirkemellet a gyors páccal alaposan bedörzsöljük, az olajjal meglocsoljuk, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük.
2. Közben a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a mártáshoz valókat pedig jól összekeverjük.
3. A csirkemellet forró serpenyőben oldalanként 4 perc alatt megsütjük, majd lecsöpögtetve vágódeszkára fektetjük. Kissé ferdén vékony érmékre vágjuk.
4. Tálaláskor a húst és a zöldségeket készen kapható pitatésztába töltjük, majd a mártással meglocsolva kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.