Grillezett zöldségnyárs
Elkészítés módja
1. A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A friss fűszereket egy csipetnyi sóval együtt olajba keverjük
2. A paradicsomok szárát lecsipkedjük, megmossuk és lecsöpögtetjük. Az így előkészített hozzávalókat váltakozva nyársra húzzuk, úgy, hogy a nyársak két végére paradicsom kerüljön.
3. Grillrácsra vagy forró serpenyőbe fektetjük és néhányszor megforgatva kb. 8 perc alatt megsütjük. Sütés közben a fűszeres olajjal kenegetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.