Grillezett sertésborda pármai módra
Elkészítés módja
1. A hússzeleteket megmossuk, leszárogatjuk, majd kissé kiverjük. Az olajat a zúzott fokhagymával, kevés sóval, borssal és a száráról lecsipkedett, fölaprított zöldfűszerekkel, a tabasco mártással meg a citromlével összekeverjük.
2. Mindegyik szelet húsra egy-egy szelet pármai sonkát fektetünk, majd erre kerül a reszelt rokfortsajt. Ezután szorosan feltekerjük, széleit fogpiszkálóval megtűzzük.
3. A tekercseket egyenként a fűszeres olajba mártjuk, és az izzó faszénparázs fölé helyezett grillrácsra vagy forró serpenyőbe fektetjük
4. Sütés közben az olajjal kenegetjük, és néhányszor megforgatva, kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
5. A sülő húsok mellé hegyes-erős zöldpaprikát és néhány félbevágott citromot is rakunk és a hússal együtt ezeket is megsütjük. Friss salátákkal kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.