Grillázsos, levendulás, erdei gyümölcsös joghurttorta

Elkészítés módja
1. A kekszeket zacskóba tettem és sodrófával összetörtem (nem baj, ha nagyobb darabok maradnak benne).
2. A vajat felolvasztottam, összekevertem a keksszel, hozzáadtam a darált diót és egy nagyobb kapcsos tortaforma aljába nyomkodtam. 3. 180 fokos, előmelegített sütőben kb. 10 percig sütöttem.
4. A sütőből kivéve hűlni hagytam.
5. A joghurtokat tálba tettem, elkevertem benne a csipet levendulaport, hozzákevertem a gyümölcskeverék felét (még fagyottan), a felvert tejszínt, a durvára összetört grillázst (én zacskóban húsklopfolóval törtem össze) és a vízben felfőzött zselatint.
6. A kihűlt kekszes alapra terítettem, a tetejét a maradék gyümölccsel megszórtam és hűtőbe tettem kb. 2-3 órára.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.