Grillázskrémes torta

Elkészítés módja
1. A kihűlt piskótatortát három egyenlő részre felvágom és a karamellás krémmel megtöltöm.
2. Fél liter tejben a pudingot a szokásos módon elkészítem.
3. A porcukorból és a margarinból krémet keverek.
4. A porcukorból és a darált dióból grillázst készítek, amit ha kihűlt, apróra összetörök.
5. A kihűlt pudinggal a vajas krémet összekeverem és a grillázs felét beleteszem. 10 dkg porcukort felolvasztok és még melegen a lapokra folyatom.
6. Erre teszem a krémet, majd ráteszem a második és a harmadik lapot.
7. A tetejét tejszínrózsákkal díszítem.
Nagyon szép torta, mint mindig:))
Szívesen is adnám,
csak nem éppen most készült
már régebben.Marcsi
Ezt most szívesen megkóstolnám!