Gombás, baconos töltött csirkecombok
Elkészítés módja
1. A gombát megmossuk.
2. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázunk.
3. A fűszereket (bors, szárnyas fűszer, chili, őrölt kömény,) elkeverjük az olajjal.
4. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kívül-belül besózzuk.
5. A szalonnát, hagymát és a gombát kis kockákra, a petrezselymet apróra vágjuk.
6. A zsemlét tejbe beáztatjuk és kinyomkodjuk.
7. A szalonnát megpirítjuk, kisült zsiradékán megdinszteljük a hagymát.
8. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, míg elfövi a levét.
9. Ekkor hozzákeverjük a kinyomkodott zsemlét, petrezselymet, egy egész tojást és a kockákra vágott főtt tojásokat.
10. A combok bőrét fellazítjuk, majd betöltjük a töltelékkel.
11. A csirkecombokat tepsibe tesszük és megkenjük a fűszeres olajjal.
12. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben egy órát sütjük. Ekkor levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.