Fűszeres túróval töltött paprika

Elkészítés módja
1. A túrót villával összetörjük, majd a tejföllel, a sóval, a borssal meg a fölaprított metélőhagymával jól összekeverjük.
2. A paprikákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk, majd mindegyik paprika aljából egy-egy vékony lapot levágunk (ez lesz a talpa, és így nem fog eldőlni a tányéron) és a magház helyére rakjuk.
3. A fűszeres túróval megtöltjük, tetejét fölaprított metélőhagymával megszórjuk és friss pirítóssal kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.