Fokhagymával kenegetett harcsa
Elkészítés módja
1. A harcsafilét 8 egyforma szeletre vágjuk, sóval bedörzsöljük. A lisztet a pirospaprikával meg a borssal összekeverjük, és a szeleteket ebben meghempergetjük.
2. Egy nagyobb serpenyőben ujjnyi olajat forrósítunk, a halat oldalanként 2-3 perc alatt pirosasra sütjük benne. Papírtörlőre vagy -szalvétára fektetve a fölösleges zsiradékot leitatjuk róla
3. A fokhagymát présen átnyomjuk, 2 evőkanál olajjal összekeverjük, majd a forró halszeleteket alaposan megkenjük vele. Nagy adag saláta és burgonyapüré illik köretnek hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.