Fokhagymás busafasírt
Elkészítés módja
1. A busafilét ledaráljuk, keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk a beáztatott, kicsavart zsemléket, a tojásokat, és a zúzott fokhagymával, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel fűszerezzük. Ezután jól összekeverjük, és annyi zsemlemorzsát szórunk hozzá, hogy könnyen formázható fasírtmasszát kapjunk.
2. Most 20 percet pihentetjük, majd az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és megsütjük benne a vizes kézzel gömbölyített, és kicsit meglapított hal fasírtokat.
3. Ha elkészültek, papírszalvétára téve lecsepegtetjük, és forrón a pirított zöldségekkel tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.