Finom csokis kuglóf
Elkészítés módja
1. Egy közepes nagyságú kuglófformát vajjal kikenek és liszttel beszórok.
2. A cukrot a margarinnal, a tojással és a vaníliás cukorral habosra kikeverem, majd fokozatosan adagolva hozzáteszem a többi hozzávalót.
3. A tésztát óvatosan belekanalazom a formába.
4. Előmelegített sütőben, alacsony hőfokon legalább 1 órát sütöm.
5. Ha kész, kihűtöm, olvasztott tortabevonóval leöntöm és megszórom kókuszreszelékkel.
Finom csokis kuglóf recepthez fűződő történet, jótanács
Délutáni teázáshoz kitűnő! Hűtsük be rövid időre.
Tárolás: 1 hétig is eláll, akár hűtőben is, de elég hűvös helyre tenni. Ez szintén a saját receptem, és aki szereti a csokisat, az már sütheti is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.